Cojocaru, nemulțumit că Pandurii a încasat multe goluri

Antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru, vrea ca gorjenii să intre în play-out cu mai multe victorii. Din păcate acesta are probleme în continuare în defensivă, fiind nemulţumit că echipa sa a primit multe goluri în meciurile amicale din această iarnă.

Antrenorul Călin Cojocaru speră ca echipa sa a acumuleze cât mai multe puncte înaintea de startul play-out-ului, în care se decid retrogradatele. Antrenorul gorjenilor este nemulțumit însă de problemele echipei sale din defensivă, mai ales că, în ultimul amical, jucat sâmbătă, pe terenul înzăpezit de la Rovinari, cu CS Hunedoara, Pandurii a încasat trei goluri (scor 3-3).

A mai luat, în amicale precedente, opt goluri de la Ripensia, în cele două teste disputate la Timișoara și încheiate cu scorurile de 0-4 și 4-4, și cinci de la ASU Politehnica (scor 0-5). ”Nu vreau să fac pronosticuri, luăm fiecare meci în parte. Gândul nostru este acum doar la meciul cu Petrolul. Întâlnim o echipă foarte bună, dar şi noi ne-am pregătit bine. Vedem ce rezultat obţinem aici, şi apoi ne gândim la celălalt meci. Pentru noi, orice punct contează. Cu Hunedoara am jucat pe un teren dificil, dar sunt foarte nemulţumit că am luat trei goluri. Nu trebuie să se mai repete lucrul acesta dacă vrem alte rezultate în partidele oficiale”, a declarat Cojocaru, citat de liga2.ro.

Rezultatele obținute de Pandurii în 2021 nu au fost foarte bune, echipa primind foarte multe goluri, mai ales cu formaţiile din Liga 2: CSC Dumbrăvița (1-0), Ripensia (0-4), CSC Ghiroda și Giarmata Vii (1-0), ASU Poli (0-5), din nou Ripensia (4-4), CSM Slatina (1-1), Viitorul Dăești (1-1) și CS Hunedoara (3-3).

Aflată acum pe ultimul loc în Liga 2 după 16 etape, cu doar 7 puncte, Pandurii Târgu Jiu mai are de disputat cinci meciuri în sezonul regulat. Week-end-ul trecut, în prima etapă planificată să se dispute în acest an, echipa gorjeană a stat, iar duminică, de la ora 13:45, va întâlni Petrolul Ploiești, pe teren propriu, în etapa a 17-a.

Pandurii mai are de jucat în tur cu Aerostar Bacău (d), ASU Politehnica Timişoara (a), SCM Gloria Buzău (d) şi Unirea Slobozia (a).

Vizualizări: 911

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: