Stoican regretă retragerea celor de la Turris Oltul

Antrenorul Flavius Stoican s-a declarat șocat de retragerea celor de la Turris Oltul la mijlocul acestui sezon. Aceştia anunţaseră la începutul campionatului candidatura la promovare, iar sezonul trecut chiar s-au aflat în cărţi pentru un loc în prima ligă.  

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu a comentat recenta retragere din campionat a echipei Turris Oltul Turnu Măgurele. Echipa sa chiar a pierdut un punct din clasament după această retragere, pentru că elevii săi remizaseră cu Turris, scor 0-0, în etapa a 13-a a Ligii 2.

FRF a anunțat între timp ce se va întâmpla cu punctele acumulate până în prezent de clubul patronat de Valentin Dragnea, anulând toate rezultatele din tur. ”Nu e un sentiment plăcut, când văd că echipele care își anunțau, la începutul campionatului, candidatura la promovare, se desființează, când văd că nu mai au șanse. Nu știu dacă suntem dezavantajați sau avantajați, pe plan sportiv, de această decizie. Eu știu că trebuie să câștigăm cât mai multe puncte, în jocurile rămase din sezonul regulat, pentru a intra în play-off”, a spus Stoican, pentru liga2.ro.

Anul trecut, Turris Oltul a ratat promovarea în Liga 1 la ultima fază a meciului cu Rapid, din Regie, când, în minutul 90+7, deși se arătaseră cinci minute de prelungire, a primit golul egalizator de 1-1. Echipa din Teleorman părea că va lupta și în actuala stagiune pentru promovare, dar n-a mai avut aceeași forță și a intrat în iarnă de pe locul 13, la 7 puncte sub locul 2, direct promovabil.

Retragerea celor de la Turris Oltul a creat însă o mai mare concurenţă între echipele care se luptă pentru un loc de play-off, acum mai mult de jumătate dintre formaţiile din Liga 2 având şanse teoretice să prindă un loc în primele şase.

Vizualizări: 390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: