Koljic, din nou la antrenamente cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a primit în sfârşit o veste bună. Golgeterul Elvir Kojlic şi-a reluat antrenamentele alături de coechipieri după accidentarea gravă suferită în toamna trecută.

Clubul din Bănie a postat imaginile pe care toţi fani le aşteptau cu atacantul din Bosnia care s-a întors alături de coechipierii săi sub comanda grecului Ouzounidis. De acum, revenirea sa pe teren este doar o chestiune de timp.

Clubul oltean a postat un video recent cu  Elvir Koljic antrenându-se cu restul echipei, fapt ce confirmă informațiile cu privire la revenirea atacantului pe teren.

În vârstă de 25 de ani, vârful bosniac s-a accidentat la începutul lui octombrie, iar după operația suferită a urmat o recuperare de aproximativ 5 luni. Perioada de absență a coincis șî cu un declin al echipei după startul perfect de sezon.

Deși a început recuperarea fizică de după operație în luna ianuarie, este pentru prima oară din octombrie când Elvir Koljic se antrenează în cadru organizat cu restul coechipierilor. Echipa a suferit în compartimentul ofensiv după fractura de peroneu suferită de bosniac, însă, speră ca acesta să fie 100% pregătit pentru meciurile din play-off.

În absența lui Koljic de pe teren, Alexandru Cicâldău a devenit principalul marcator al echipei, cu 8 goluri reușite în 23 de partide jucate. Atacantul era însă pe val înaintea de nefericita accidentare, cu 6 goluri marcate în 6 meciuri.

Vizualizări: 668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: