Sala Sporturilor va găzdui un turneu din LNBM în luna aprilie

Federația Română de baschet a stabilit gazdele turneelor din returul LNBM. Unul dintre turneele din Liga Națională se va desfășura la Târgu Jiu, în perioada 17 - 18 aprilie 2021, la acesta urmând să participe și echipa locală a CSM Târgu Jiu.

Faza a doua a competiției de baschet masculin se va desfășura sub aceeași formă ca și prima, adică tot sub formă de turnee iar primele partide din retur vor avea loc pe 14 martie. S-a încercat ca organizarea turneelor din retur să fie acordată altor organizatori decât cei din tur, cel puțin acolo unde au existat astfel de solicitări. Cum Târgu Jiul are o sală nouă și modernă unul dintre turneele din retur a fost repartizat la Sala Sporturilor din localitate în cursul lunii aprilie.

Înainte de debutul returului sala din Focșani va găzdui două partide restante din turul LNBM, pe 28 februarie meciul CSM Focșani - CSM Galați și pe 1 martie meciul CSM Galați - CSM Miercurea Ciuc.

Un turneu din cadrul turneelor ce urmează să se desfășoare în perioada 2/3 aprilie nu a fost atribuit niciunei echipei până la această ora. Dacă acest lucru nu se va schimba până la data de 26 februarie, organizarea evenimentului va rămâne Federației. Echipele participante la turneu sunt Focșani, Miercurea Ciuc, Cluj-Napoca și Steaua (singura echipă care, până la ora actuală, nu va organiza niciun turneu din LNBM). Dacă nu vor exista modificări în calendarul competițional, playoff-ul LNBM ar urma să înceapă pe data de 17 mai. În acest sezon prima rundă de playoff se va desfășura pe sistemul cel mai bun din trei partide, urmând ca fazele superioare, semifinale și finală, să revină la sistemul consacrat și anume cel mai bun din cinci partide.

Vizualizări: 353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: