Baschetbalistele CSM susțin primul turneu la Târgu Jiu

Baschetbalistele junioare de la CSM Târgu Jiu vor debuta în competiția din acest sezon la finalul săptămânii. Fetele antrenate de profesorul Toma Popescu fac parte din Grupa B, alături de  Sportul Studențesc București și CSȘ Nr. 5 Paldors București iar primul turneu are loc la Târgu Jiu.

Echipa de baschet feminin U16 a CSM Târgu Jiu revine într-o competiţie oficială după mai bine de un an de zile. Echipa pregătită de profesorul Toma Popescu a fost repartizată în Grupa B, din care mai fac parte Sportul Studențesc București și CSS Nr. 5 Paldors București iar primul turneu din serie se va disputa la Târgu Jiu, pe 27 şi 28 februarie.

După câteva luni de zile în care au tot sperat că se vor relua competițiile, tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu au primit vestea cea mare din partea Federației Române de Baschet.

La categoria U16 feminin sunt înscrise doar 12 echipe în campionat, dispuse în 4 grupe de câte 3 echipe. Sistemul de joc la ora actuală presupune ca echipele să joace fiecare cu fiecare, tur-retur. După cele trei turnee preliminare se va face un clasament pe puncte, iar primele 8 echipe merg la turneul final.

Ultimul turneu la care au participat elevele lui Toma Popescu a fost cel de la Târgu Jiu, desfăşurat în perioada 2-3 februarie 2020.

Din lotul echipei de U 16 feminin a CSM Târgu Jiu fac parte jucătoarele: Ștefania Ardereanu, Teodora Țîrcă, Bianca Bodescu, Casiana Spineanu, Ana Encescu, Alexia Moşteanu, Ştefania Ghimbășan, Carla Surcel, Ştefania Buju, Bianca Nica, Teodora Calotă și Miruna Rădescu.

Vizualizări: 908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: