Jucătorii de valoare nu mai vor contracte cu ACS Viitorul

Trei dintre cei mai valoroşi jucători din lotul ACS Viitorul Târgu Jiu nu și-au prelungit contractele scadente la vară. Mai grav este faptul că, conform presei din Crișana și Moldova, ar fi semnat deja, precontracte, cu UTA, respectiv FC Botoșani.

În astfel de situaţii s-ar afla atacantul Daniel Paraschiv, respectiv fundașul Andrei Dragu. Nici mijlocașul Marius Cioiu nu și-a prelungit, în această iarnă, contractul, iar din vară poate pleca gratis la orice altă echipă, a informat liga2.ro. Din acest motiv, la începutul perioadei de pregătire din această iarnă, ACS Viitorul a pus unii dintre aceşti jucători să se antreneze separat, cu antrenorii de juniori, strategie la care apelează multe echipe când vor să forţeze anumiţi jucători să prelungească contractele. Alături de Dragu şi Cioiu, nici Paraschiv nu a dorit prelungirea contractului iar acum a precizat chiar că nu o va mai face nici din vară.

Antrenorul Flavius Stoican pare resemnat în privința utilizării celor trei jucători, din sezonul viitor la actuala echipă. Asta în cazul în care nu părăsește și Stoican echipa. ”Și Paraschiv, și Dragu, și Cioiu, și alții, indiferent cine și dacă îi urmărește, ei joacă fotbal. Nu știu exact dacă sunt în discuții cu alte cluburi. Nu știu dacă mai rămân sau nu din vară. Bravo lor și jos pălăria în fața acestor băieți, fiindcă îmi place cum se pregătesc, cum recepționează la ceea ce le spun la antrenament. Important e ca, atâta timp cât îi am sub comandă, să dea totul pentru echipă, să ne ajute. Când va fi timpul să plece, nu pot decât să mă bucur pentru ei”, a precizat Stoican.

După eșecul cu Universitatea Cluj, ACS Viitorul Târgu Jiu a căzut  pe 4 în clasament, iar etapa viitoare la juca la Farul Constanța (duminică, ora 11:30), o altă pretendentă la promovare.

Vizualizări: 1,212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: