Cojocaru, nemulţumit de ratări şi golurile primite

Pandurii a pierdut pentru a doua oară în meciurile de verificare din această iarnă, opt la număr până acum, înregistrând însă şi patru victorii şi două rezultate de egalitate. Un bilanţ care poate părea mulţumitor, dar antrenorul Călin Cojocaru s-a declarat nemulţumit după ultimul amical de deschiderea rapidă de scor, dar şi de cele trei goluri primite.

Eşecul din meciul cu CSM Slatina nu l-a îngrijorat foarte mult pe antrenorul Călin Cojocaru, dar l-a supărat, mai ales faptul că echipa sa a luat gol rapid şi a început practic jocul de la 0-1.

O greşeală făcută în apărare după prima fază a jocului a dus la deschiderea scorului de către oaspeţi. „Din nefericire am pierdut, dar sunt mulţumit de efort. Însă am luat goluri prea uşor. Sunt supărat mai ales pentru primul  gol, practic am  primit gol în primul minut, lucru de neacceptat pentru mine”, a declarat după meci antrenorul pandurilor, care recunoaşte că echipa sa vine după un cantonament cu antrenamente fizice intense: „Într-adevăr venim după o pregătire centralizată, cu antrenamente preponderent fizice, dar am luat trei goluri şi nu îmi convine lucrul acesta. Atitudinea mi-a plăcut, dar în unele momente nu suntem concentraţi precum ar trebui şi adversarul ne marchează prea uşor goluri. Am ratat foarte multe ocazii. În loc să fie 5-2 pentru noi la pauză, a fost 2-1 pentru adversar”.

Scorul a fost deschis rapid de echipa din Slatina, după doar un minut de joc, la o greşeală a apărării gazdelor de care a profitat jucătorul celor de la CSM, Cotigă. Pandurii a reuşit să egaleze după doar câteva  minute prin golul marcat de Bodea iar cu câteva  minute înainte de pauză  CSM Slatina a preluat conducerea prin golul marcat de Grigore.

Pandurii a reuşit din nou egalarea în minutul 61, prin golul marcat de nigerianul Korede Adedoyin, iar în ultimele minute de joc oaspeţii au beneficiat de un penalti transformat de Cătălin Doman.

Vizualizări: 561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: