CSM Târgu Jiu vrea la turneul final al Cupei României 3×3

CSM Târgu Jiu s-a înscris la ediţia din acest an a Cupei României 3×3 la baschet masculin, întrecere care va debuta la jumătatea lunii februarie. Expertul sportiv Adrian Roşu a anunţat echipa pentru această competiţie, dar şi obiectivul: „Vrem să ne calificăm la Turneul Final”.

Noul sezon al Cupei României 3×3 la  baschet masculin este programat să înceapă pe data de 15 februarie 2020. Conform regulamentelor vor alinia echipe de 3x3 toate cluburile din Liga Naţională de Baschet Masculin.

CSM Târgu Jiu a înscris deja echipa cu care va participa la această a doua competiţie a federaţiei de baschet rezervată echipelor de Liga Naţională, iar din aceasta fac parte Adrian Roşu, Alin Borşa, Alexandru Berca şi Andrei Gheorghe.

Pe lângă echipele din Liga Naţională, federaţia de baschet a anunţat că la Cupa României 3×3 pot lua parte şi alte echipe ce reprezintă structuri sportive afiliate la FRB şi doresc să participe în lupta pentru trofeul competiției. „Vor fi două sesiuni a câte 4 turnee, la sfârșitul acestor turnee cele mai bune 12 echipe vor participa la turneul final. Sperăm ca anul acesta, cu acest lot, să ne calificăm la turneul final și să reprezentăm orașul Târgu Jiu cu mândrie”, a declarat pentru site-ul oficial al clubului Adrian Roșu, șeful secției de baschet a CSM Târgu Jiu.

Conform regulamentului, calendarul competiţional al cupei 3×3 prevede două sesiuni, de câte două turnee fiecare. După disputarea acestor sesiuni, urmează să se dispute Turneul Final al CRBM 3×3, în perioada 21-22 martie 2020, eveniment la care vor participa cele mai bune 12 echipe stabilite în urma rezultatelor obţinute în cele patru turnee preliminare.

Pentru Turneul Final al CRBM 3×3, federaţia a informat că data limită de solicitare a organizării este de 05.03.2020.

Vizualizări: 375

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: