Gilortul Cărbuneşti a primit echipament nou pentru retur

Gilortul Târgu Cărbunești a disputat deja trei jocuri de verificare, iar programul stabilit inițial include încă două meciuri amicale. Echipa pregătită de Mario Găman va mai juca în partea doua a acestei luni cu Petrolul Bustuchin și Jiul Rovinari, dar se mai caută doi adversari şi pentru alte amicale. Între timp cei de la Gilortul şi-au completat garderoba cu echipamente de joc şi de pregătire primite de la sponsori.

Gilortul a început campania de meciuri amicale cu o serie de jocuri cu echipe din campionatul județean Gorj. După ce au trecut cu 4-2 de Viitorul Brăneşti, fotbaliştii de la Cărbuneşti au susţinut la finalul săptămânii trecute încă două meciuri de verificare cu echipele din Fărcăşeşti şi Ţicleni.

Pentru această perioadă premergătoare startului sezonului de primăvară, tehnicienii echipei de Liga 3 au mai perfectat disputarea a două partide test, jocuri care vor avea loc  pe 22  februarie cu Petrolul Bustuchin şi pe 29 februarie cu Jiul Rovinari.

Pentru finalul acestei săptămâni, Gilortul nu a anunţat încă nici un meci amical, dar pagina oficială a clubului a informat că se mai caută adversari pentru datele de 13 și 20 februarie.

În ceea ce priveşte returul, echipa din Cărbuneşti a anunţat că va continua să joace, având asigurate resursele financiare. „Datorită implicării autorităților publice locale, echipa are asigurate resursele financiare pentru desfășurarea returului, pe lângă sprijinul consiliului local, clubul a primit şi urmează să primească sponsorizări de la firme din județ”, au anunţat pe pagina clubului cei de la Gilortul, care au găsit deja un sponsor pentru a achiziţiona un kit de echipament complet compus din rucsac, geacă, pelerină, pantaloni și bluză de trening, tricou, șort și jambiere de antrenament.

O altă firmă a sponsorizat echipa de Liga 3 cu un echipament de joc complet, cu tricou, șort și jambiere.

În returul acestui sezon, Gilortul Târgu Cărbuneşti va debuta pe data de 7 martie cu un meci programat în deplasare, la Filiași.

Vizualizări: 815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: