CSM Târgu Jiu a intrat în rândul cluburilor cu site oficial

CSM Târgu Jiu poate fi găsit de acum pe internet prin intermediul site-ului oficial pentru că a intrat în normalitate începând din acest an. Pe adresa www.csmtarujiu.ro  suporterii de handbal şi baschet pot găsi informaţii actualizate despre meciurile echipelor clubului, programul acestora şi informaţii despre clubul primăriei.

Federaţiile naţionale au impus cluburilor care evoluează pe prima scenă să construiască şi actualizeze site-uri oficiale, lăsând la alegerea acestora reţelele de socializare pe care doresc să comunice cu suporterii. Din acest an şi suporterii echipelor locale de handbal şi baschet ale CSM Târgu Jiu au ocazia să urmărească rezultatele echipelor de senioare şi seniori pe un site oficial al clubului care era absolut necesar, şi chiar obligatoriu, în cazul echipelor din Liga Naţională. Cum CSM Târgu Jiu are echipa de baschet seniori înscrisă în campionatul Ligii Naţionale de Baschet Masculin era necesar să cumpere un domeniu pentru a aduce la cunoştinţa publicului şi echipelor vizitatoare informaţii despre evoluţia echipei, despre lot sau meciurile oficiale disputate. Nu lipsesc clasamentele campionatelor în care sunt angrenate echipele şi nici fotografiile de la meciuri sau interviuri cu antrenorii clubului.

Prezentarea site-ului este una modernă, cu link-uri către  federaţiile de specialitate dar şi către site-ul Primăriei Târgu Jiu precum şi către site-urile sponsorilor care ajută echipele de baschet şi handbal. Pe site se pot găsi informaţii şi despre Sala Sporturilor dar şi organigrama clubului şi numele antrenorilor fiecărei grupe, inclusiv cele de copii şi juniori.

Interesant este faptul că, deşi a fost în construcţie foarte mult timp, site-ul include şi informaţii mai vechi, de la debutul echipelor CSM în competiţii, pentru cei care sunt interesaţi şi de arhiva clubului.

Vizualizări: 684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: