Ce atacant a adus Universitatea Craiova pentru titlu

Universitatea Craiova şi-a propus să atace titlul în acest sezon şi vrea să completeze lotul cu încă un atacant după ce Mihai Roman a fost descoperit cu probleme medicale.  Oltenii l-au readus la echipă pe atacantul de 22 de ani, Alexandru Popescu, cel care fusese împrumutat la Academica Clinceni la începutul acestui sezon. 

Universitatea Craiova se afla în criză de atacanți după ce l-a împrumutat pe Carlos Fortes în Maroc şi mai ales după ce lui Mihai Roman i s-au descoperit probleme cardiace. Forţată de aceste împrejurări, Craiova l-a readus pe atacantul împrumutat la Academica Clinceni, Alexandru Popescu şi l-a trimis la formația ilfoveană pe Jovan Markovic, sub formă de împrumut până la vară.

Alexandru Popescu a fost folosit în 7 meciuri în acest sezon de antrenorul Ilie Poenaru la Clinceni, ultima dată pe finalul partidei cu FCSB, când l-a înlocuit în minutul 84 pe Merloi. Popescu îndeplinește condiția de jucător under, fiind născut în 1998. Atacantul de 22 de ani a jucat 50 de minute în 2 meciuri la Universitatea Craiova, cu Viitorul Constanța, pe vremea lui Gigi Mulțescu, și cu Concordia Chiajna, în mandatul lui Devis Mangia. Popescu a evoluat mai mult la echipa a doua a Craiovei, fiind împrumutat apoi la Energeticianul, la CS Mioveni și apoi la Academica Clinceni.

În schimb, Jovan Markovic a prins de 3 ori echipa în acest sezon la Craiova, în primul mandat de principal al lui Cornel Papură, fiind titular în meciurile cu Botoșani, Astra și Voluntari, dar înlocuit de fiecare dată până la pauză.

Vizualizări: 2,224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: