Pandurii Târgu Jiu joacă miercuri ultimul amical din cantonament

Pandurii Târgu Jiu are programat miercuri un ultim meci amical din perioada cantonamentului de pregătire centralizată. Gorjenii vor juca de la ora 13:00 cu formaţia de Liga 3 CSM Slatina, iar după cum au anunţat oaspeţii pe site-ul oficial, meciul s-ar juca pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.  

Pandurii va susţine miercuri un ultim meci de verificare programat în perioada cantonamentului de pregătire centralizată pe care echipa l-a efectuat pe plan local, la baza proprie de antrenamente.

După ce marţi au fost la Craiova, pentru vizita medicală, jucătorii echipei Pandurii vor juca, cu începere de la ora 13:00, cu CSM Slatina, echipă aflată la primul amical din perioada de iarnă. Slătinenii revin după un stagiu de pregătire centralizată la munte, la Cheile Grădiştei, în care accentul a fost pus pe acumulare fizică. Echipa din Slatina este una dintre cele mai bune din seria a treia a Ligii 3, unde se luptă pentru locul I cu Progresul Spartac,  cu care se află la egalitate de puncte.

Meciul cu CSM Slatina este cel de-al optulea joc de verificare pe care îl susţin jucătorii echipei gorjene în perioada de iarnă. Pandurii Târgu Jiu a disputat până acum, în perioada de pregătire, şapte meciuri de verificare, cu ACSO Filiaşi: scor 1-0, Jiul Rovinari: scor 4-1, Vulturii Fărcăşeşti: scor 1-1, Viitorul Dăeşti: scor 1-2, CS Hunedoara: scor 2-0 şi 5-1 şi cu selecţionata de minifotbal All Stars Dolce Vita: scor 1-1.

Vizualizări: 691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: