Pandurii, eşec în faţa unei pretendente la Liga 2

Pandurii Târgu Jiu a ajuns la opt meciuri amicale în perioada de pregătire şi gorjenii dau semne de oboseală. Antrenorul Călin Cojocaru a încheiat cu amicalul cu CSM Slatina stagiul de pregătire centralizată, dar a mai programat un meci amical şi pentru sâmbătă.

Gorjenii de la Pandurii au pierdut amicalul cu oltenii de la CSM Slatina,  echipă aflată la promovare în Liga 3,  scor 2-3 şi au încheiat astfel stagiul de pregătire de zece zile pe care l-au susţinut în localitate. Antrenamentele fizice intense, câte două pe zi, dar şi cele trei meciuri amicale programate în această perioadă, par să îi fi obosit pe tinerii jucători din lotul lui Călin Cojocaru.

Tehnicianul a început meciul cu o formulă de prim unsprezece apropiată de cea cu care va juca în campionat, cu Cătălin Iovicin în poartă şi pe teren cu  Alexandru Cuțitoiu, Alexandru Catrici, Daniel Ciobanu, Alexandru Vasilescu, Patrick Popescu, Cristian Ştefan, Andrei Şendroiu, Alexandru Trancă, Adrian Tănăsoiu şi Alexandru Bodea, ultimul fiind marcatorul primului gol al gorjenilor.

Până la pauză a fost schimbat portarul Cătălin Iovicin, în minutul 40, locul său fiind luat de Alex Achiriloaei. După pauză antrenorul Cojocaru a trimis pe teren şi restul jucătorilor din lot pentru a se edifica asupra unor soluţii  pentru meciurile din campionat, fiind trimişi pe teren chiar şi juniorii.

În repriza a doua au mai jucat pentru Pandurii: Alexandru Oprita, Borisav Zlataric, Nicolae Cotolan, James Okeke, Robert Dănescu, Aurel Pirciu, Kazuki Takahashi, Matei Babaua, Alexandru Dinu-Ivănescu, Leonard Gheorghe, Horaţiu Peia, Albert Cornicioiu, Korede Adedoyin, Ludovic Erhard şi Steven Goma.

Acesta nu a fost însă şi ultimul amical al  gorjenilor înaintea reluării campionatului, pentru că  vor mai juca şi sâmbătă cu Petrolul Bustuchin.

Vizualizări: 535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: