Stoican nu a uitat retrogradarea cu Pandurii

Antrenorul Flavius Stoican a revenit la Târgu Jiu, dar nu la echipa de care şi-a legat numele printr-o retrogradare din Liga 1, ci la noua echipă ACS Viitorul Târgu Jiu. Cu toate că s-a despărţit de Pandurii în momente dificile pentru club, Stoican nu a uitat experienţa gorjeană despre care spune că l-a întărit.

În anul  2017, Flavius Stoican antrena la Târgu Jiu pe Pandurii, cu care retrograda în Liga 2 după un sezon considerat totuşi bun pentru echipa gorjeană, căreia nu îi mai dădea nimeni şanse să se salveze de la retrogradare.

Cu toate acestea Pandurii a luptat cu şanse reale până în ultima etapă şi chiar până în ultimul minut al meciului de la Botoşani pe care Stoican nu l-a uitat. „Chiar dacă în CV-ul meu este acea retrogradare cu Pandurii Târgu Jiu din Liga 1, eu am la Târgu Jiu oameni cu care am prietenii strânse. A fost o perioadă din viaţa mea, acea perioadă de la Pandurii, pe care nu o s-o uit niciodată. Pentru că, chiar dacă am retrogradat cu echipa, a fost una dintre cele mai mari provocări din viaţa mea”, şi-a amintit fostul antrenor de la Pandurii momentele în care a preluat echipa şi cum a reuşit să lupte până la final.

„La momentul când am preluat eu echipa era ca şi cum era deja la morgă şi mai aveam puţin să o băgăm în groapă. Înainte de a prelua eu Pandurii nimeni nu mai dădea nici o şansă de salvare, dar noi cu bune cu rele, cu bani puţini şi jucători strânşi atunci pe moment, am ajuns să ne batem cu echipe puternice care erau susţinute de primării, cu echipe cu un lot numeros. Iar noi am sperat până în ultima etapă, până în ultimul minut. Toate acele lucruri de la meciul de la Botoşani m-au întărit foarte tare şi le consider o experienţă pozitivă din viaţa mea, am văzut că există posibilitatea să te baţi cu toţi şi atunci parcă au fost toţi împotriva noastră”, a mai spus tehnicianul.

După acel meci de la Botoşani, la care Flavius Stoican nu a stat pe bancă, fiind suspendat, Pandurii a spus adio Ligii 1 şi s-a despărţit şi de antrenorul din Severin.

Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: