Cojocaru vrea nouă meciuri amicale pentru Pandurii

Antrenorul Călin Cojocaru a început munca cu întregul lot de la Pandurii şi încearcă să definitiveze echipa pe care se va baza în noul sezon. Pentru partea a doua a pregătirii, antrenorul principal al gorjenilor ar dori 8-9  meciuri de verificare, dar se aşteaptă ca adversarii să se mai schimbe din cauza regulilor impuse pentru meciurile amicale de către FRF şi Ministerul Sănătăţii.

În perioada de pregătire de iarnă pe care a făcut-o cu lotul echipei Pandurii, Călin Cojocaru a testat foarte mulţi jucători după care a programat opt meciuri amicale.

Acum situaţia se repetă, au venit mulţi jucători noi, mai mult de jumătate din cei care se pregătesc acum cu Pandurii fiind în probe sau certitudini, dar jucători nou-veniţi. De aceea tehnicianul a programat mai multe meciuri de verificare pentru a-i putea vedea la lucru.

„După cum se ştie eu doresc să jucăm foarte multe meciuri amicale. Sunt foarte mulţi jucători noi, aşa cum am avut şi în iarnă. Avem asigurate 8-9 jocuri, însă totul depinde de aceste reguli noi şi vedem care echipe pot juca. Noi aveam date clare, dar sperăm să le putem juca cu echipele cu care am discutat, dacă nu, vom schimba adversarii. E clar că trebuie să se respecte regulile impuse şi noi am făcut deja lucrul acesta şi e clar că mai apar şi probleme, au apărut chiar şi la liga 1. Dar eu cred că măsurile se vor relaxa cu timpul şi regulile acestea dure se vor schimba. Sper să nu avem nici un caz şi să fim liniştiţi”, a spus Cojocaru, care a impus o disciplină clară de respectare a regulilor impuse de FRF pentru antrenamente şi cazarea jucătorilor.

Acesta a mai precizat că vrea să dispute meciurile amicale la Târgu Jiu, pentru că echipa are la dispoziţie un teren bun aici: „Eu ţin mult la acest lucru, să jucăm pe un teren bun. Mai ales cu regulile impuse de pandemie, noi avem condiţii foarte bune aici şi de aceea prefer să stăm aici şi să jucăm decât să ne mai deplasăm în altă parte şi să nu avem un teren foarte bun”.


Şi în iarnă Pandurii a jucat toate meciurile amicale la Târgu Jiu, acum fiind foarte dificil să se deplaseze în alte locaţii, mai ales că nu este permisă folosirea vestiarelor la antrenamente şi meciuri.

Vizualizări: 429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: