Cojocaru vrea să joace pe stadion ultimul amical

Pandurii Târgu Jiu are programat în week-end ultimul joc amical înainte de a disputa primul joc oficial al anului. Antrenorul Călin Cojocaru ar dori ca acest meci să se dispute pe terenul de joc din incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu.  

După ce echipa sa a jucat două meciuri amicale, la Târgu Jiu, pe terenul sintetic, antrenorul Călin Cojocaru speră să joace măcar ultimul amical al iernii pe stadionul Municipal, acolo unde Pandurii susţine meciurile din campionat.

Amicalul cu CS Hunedoara este programat sâmbătă, de la ora 11:30. ”Încercăm să jucăm meciul următor pe iarbă, pentru că meciurile oficiale le jucăm pe iarbă. Vom face tot posibilul, şi sper eu să găsim înţelegere la autorităţi, cum e şi normal, să jucăm acest meci pe stadion. Nu vreau să fie scandal şi să se înţeleagă aşa ceva din partea mea, vreau doar să găsim înţelegere pentru acest club, Pandurii, care a investit aici o grămadă de bani şi merită să joace pe acest stadion frumos, pentru că datorită performanţelor acestei echipe s-a construit acest stadion. Şi nu avem nimic împotrivă să joace şi alte echipe, se poate închiria la toată lumea, dar cred că merităm respect şi merităm să jucăm pe acest stadion. Fără să plătim vreo taxă, pentru că asta nu înseamnă că ne face nouă vreun favor, pentru că atunci când investești opt milioane de euro (n.r. – în renovarea tribunelor și vestiarelor de la vechiul stadion, plus suprafață de joc și pistă de atletism nouă, care s-au păstrat după demolarea fostei arene) nu cred că se poate spune că joci gratis. Eu am văzut că domnul primar este un om de sport şi în vara anului trecut a declarat că nu are nimic împotriva clubului Pandurii şi că merităm să jucăm pe acest stadion, contra unei sume modice de 1 leu. Conform legii, a spus că nu poate să ne lase gratis, dar pe un leu se poate. Aşteptăm să îşi respecte cuvântul, pentru că am văzut că îi place sportul”, şi-a mai îndulcit discursul antrenorul pandurilor care este în continuare şocat de pideicile care i se pun echipei fanion a oraşului care nu a a adus decât o imagine bună Târgu Jiului de-a lungul timpului: „Zi de zi întâmpinăm dificultăţi de tot felul, care nu sunt create de de noi, ci de alţii, care nu înţeleg ce au cu această echipă care a adus mândrie acestui oraş și datorită căreia s-a construit această bază sportivă minunată. Nu înţeleg ce au cu clubul Pandurii. Dacă au ceva cu anumite persoane este altceva, dar Pandurii este Pandurii, nu este nici Cojocaru, nu este nici Condescu, nici Romanescu!”

Situaţia penibilă în care este pusă echipa din Târgu Jiu a ajuns pe prima pagină a presei centrale după ce liderul campionatului, FC U Craiova, nu a putut juca sâmbătă un meci amical la Târgu Jiu, pentru că autorităţile au cerut bani echipei Pandurii să închirieze propriul teren de joc.

Vizualizări: 414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: