Marian Pleaşcă a revenit la Pandurii

Antrenorul echipei Pandurii a folosit la meciul amical de miercuri un fost pandur care a crescut la Târgu Jiu şi a jucat pentru echipă în Liga 1. Marian Pleaşcă a revenit la Târgu Jiu şi urmează să semneze în următoarele zile cu fosta sa echipă.

La Pandurii a evoluat miercuri, în meciul de verificare cu Viitorul Dăeşti, şi fostul pandur Marian Pleaşcă, antrenorul Călin Cojocaru trimiţându-l pe teren în partea a doua a meciului şi precizând că aşteaptă ca acesta să semneze contractul. „Pleaşcă poate să ne ajute, am avut o discuţie şi el trebuie să se recupereze fizic. Zilele acestea cred că va semna cu Pandurii. Este un câştig pentru noi şi cred că trebuie să spunem adevărul, ne ajută foarte mult, şi, cu siguranţă, nu vom mai face greşelile pe care le-am făcut în tur când am luat foarte multe goluri pe greşeli personale”, a spus tehnicianul.

Cojocaru a fost mulțumit, în mare parte, de evoluţia echipei: „Un meci de pregătire bun cu o echipă cu o echipă de Liga 3. Meciul l-am început foarte bine, dar sunt supărat că am luat un gol din nimic, pe o poziţionare proastă, dar pe o dominare a noastră, fără să îşi fi creat adversarul vreo fază, ne-au marcat un gol foarte uşor, pe greşeala noastră. Asta mă deranjează foarte mult. Ca efort şi ca atitudine s-au descurcat destul de bine, având în vedere că am avut ieri un antrenament destul de puternic, bazat mai mult pe fizic. Ca mişcare şi ca atitudine a fost totul bine dar ca şi poziţionare pe anumite faze am stat rău”.

Pandurii a remizat miercuri cu Viitorul Dăeşti, scor 1-1, golul echipei gazdă fiind marcat de Velcotă.

Galerie foto


Vizualizări: 923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: