Dragu neagă înţelegerea cu FC Botoşani, Valeriu Iftime confirmă

Presa de la Botoşani a publicat recent informaţia conform căreia jucătorul Andrei Dragu, de la ACS Viitorul Târgu Jiu, ar fi semnat o înţelegere cu formaţia locală din Liga 1. Aflat în ultimele şase luni de contract cu echipa lui Flavius Stoican, Dragu a negat însă această posibilă înţelegere pe care, însă, patronul celor de la FC Botoşani a recunoscut-o public.

Patronul Botoşaniului, Valeriu Iftime şi antrenorul Marius Croitoru, au găsit reţeta succesului, jucători tineri aduşi gratis pe care, apoi, să-i vândă pe sute de mii de euro, scoţând un profit considerabil. „Valeriu Iftime a confirmat pentru Stiri.botosani.ro transferul anunțaț încă de săptămâna trecută”, a informat în urmă cu două zile presa locală din Botoşani. „Şefii de la FC Botoşani au negociat şi au luat unul dintre cei mai buni tineri din Liga 2. Fundaşul stânga de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Andrei Dragu, va juca din vară în Liga 1, la FC Botoşani”, a informat ziare.com, citând ziarul stiri.botoşani.ro, sursă care dă chiar detalii despre semnarea unui contract, valabil însă din vară: „Fundaşul stânga a fost adus de patronul Nicolae Sarcină la Energeticianul, asa cum se numea echipa pe vremea aceea, de la juniorii echipei Pandurii. Omul de afaceri i-a făcut un contract beton şi i-a pus o clauză de 1 milion de euro. Fotbalistul gorjean a intrat în ultimele şase luni de angajament şi nu a mai vrut să prelungească înţelegerea cu ACS Viitorul. De acest lucru a profitat FC Botoşani, care a semnat cu el şi îl va avea pe Dragu la dispoziţie din vară”.

Dragu a negat faptul că ar fi semnat un astfel de contract în presa din Târgu Jiu dar astfel de practici sunt deja o obişnuinţă la toate echipele iar jucătorii care vor să plece semnează precontracte cu alte echipe când mai au şase luni de contract. În plus, este cunoscut faptul că echipa la care evoluează l-a „pedepsit” în această iarnă pe Dragu, tocmai pentru că nu a dorit prelungirea contractului. După reunirea lotului ACS Viitorul l-a pus să se antreneze separat de echipă, cu antrenorii de la juniori, pentru că nu a vrut să semneze prelungirea contractului cu echipa lui Stoican. Unele surse din cadrul clubului au precizat că Dragu nici nu a fost luat iniţial în cantonament la Sânmartin, acesta alăturându-se echipei abia la cel de-al doilea meci amical.

Fotbalistul gorjean, crescut la juniorii echipei Pandurii Târgu Jiu, a mai fost dorit şi de alte echipe din prima ligă după ce, la cei 21 de ani, Dragu a avut un sezon de exceptie în liga secundă.

Galerie foto


Vizualizări: 741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: