ACS Viitorul vrea neapărat victoria cu U Cluj

Parcursul bun din Cupa României şi locul din clasament le dă mare încredere elevilor lui Flavius Stoican, care sunt siguri că se pot impune în meciul cu Universitatea Cluj. Meciul din etapa a 16-a a ligii secunde este programat joi, cu începere de la ora 17:00.

Adversarul din etapa a 16-a al celor de la ACS Viitorul ocupă acum locul 11 în clasament, după anularea rezultatelor celor de la Turris. U Cluj este în continuare una dintre candidatele la promovarea în Liga 1 şi a anunţat că se va lupta pentru un loc de play-off.

Antrenorul Flavius Stoican este cu gândul la jocul din campionat cu clujenii şi spune că lucrurile nu vor mai sta ca până acum pentru echipa sa. ”Lucrurile nu vor mai sta ca până acum. Adversarele deja nu ne mai tratează ca la începutul sezonului. Ne așteaptă joi o partidă cu o echipă cu tradiție, care și-a anunțat candidatura la promovare. Au transferat jucători cu experiență”, a spus Stoican despre primul adversar din campionat al echipei sale, repetând că ceea ce a realizat echipa sa este doar un bonus: „Noi, ceea ce am realizat până acum, cu jucători fără prea mare rezonanță, este un bonus, dar rezultatele de până acum ne obligă și pe noi să ne batem pentru primele locuri. Alte trei echipe cu nume sunt favorite, ca Rapid, FCU Craiova și Petrolul, dar și Politehnica Timișoara, Farul, Metaloglobus sau Csiskzereda, care au investit mult”.

Înaintea meciului de joi cu U Cluj, ACS Viitorul a anunţat încă un transfer, cel al fostului elev al lui Stoican, Andrei Sin.

Vizualizări: 384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: