Marinos Ouzounidis, speriat de ce a păţit FCSB

Antrenorul Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, este extrem de precaut înaintea meciului cu Hermannstadt, programat vineri, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Grecul n-a reuşit să câştige primul său meci în campionat pe banca tehnică a vicecampioanei, 0-0, la Călăraşi, cu Clinceniul, iar formaţia sibiană a învins liderul, FCSB, în runda trecută.

Ouzounidis este precaut înaintea unui nou meci pe banca Universității Craiova și speră ca jucătorii săi să aibă o formă fizică mult mai bună.

Grecul trage un semnal de alarmă și spune că nu va fi deloc un meci ușor. „Toate meciurile sunt importante în finalul sezonului regular, ne aşteptăm să fie jocuri dificile, toată lumea e motivată, de aceea trebuie să fim concentraţi şi atenţi. Am văzut acest lucru şi în meciul nostru de data trecută şi în meciul adversarei noastre de vineri. Dacă credem că va fi un meci uşor, nu avem nicio şansă. Trebuie să ne gândim numai la următorul meci, nu la cele de la final. În ultima partidă nu am avut prea multă energie, s-a văzut oboseala, aşa că trebuia să marcăm repede, în repriza a doua n-am avut ocazii. Acum jucătorii sunt mai proaspeţi, sper să jucăm mai bine, fiindcă am avut timp de odihnă, de pregătire şi avem parte de un teren bun”, a spus Ouzounidis.

Grecul crede că nu numai Craiova, FCSB şi CFR se vor lupta la titlu, ci şi Sepsi şi FC Botoşani.

Vizualizări: 1,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: