Echipa de handbal a UCB Târgu Jiu, la turneul de la Buzău

Handbaliştii gorjenii de la UCB Târgu Jiu au anunţat că au efectuat testele RT-PCR, obligatorii înainte de competiţii, şi toate rezultatele jucătorilor şi staff-ului au fost negative. Lotul echipei de handbal masculin a UCB s-a deplasat joi spre spre Buzău, gazda celui de-al treilea turneu al Diviziei A la handbal masculin, competiţie care se va derula începând de vineri.

Jucătorii şi staff-ul fac deplasarea cu un microbuz pus la dispoziţie de UCB Târgu Jiu. Turneul la care participă echipa din Târgu Jiu va avea loc la Sala Sporturilor "Grigore Iamandi" din Buzău, acolo unde, începând de vineri, timp de trei zile, handbalistii universitari vor disputa o serie de trei meciuri extrem de dificile.

Vineri, cu începere de la ora 12:40, UCB Târgu Jiu va juca cu AHC Dobrogea Sud, sâmbătă, de la ora 18:00, va întâlni pe CSM Bucuresti iar duminică, da la ora 14.00, CS UCB Târgu Jiu va susţine ultimul joc de la acest turneu cu CS Medgidia. „În ciuda faptului că unii jucători nu au putut face deplasarea la acest turneu, din motive profesionale și personale, iar o parte din cei prezenți încă mai resimt accidentările din turneul anterior, am convingerea că handbaliştii noștri vor obține rezultate bune, care să îi apropie de obiectivul de performanță stabilit pentru acest sezon, locurile 1-4. De asemenea, începând cu acest turneu, aceștia beneficiază de un set complet şi modern de echipament sportiv de prezentare, care sperăm să le poarte noroc”, a anunţat oficial directorul clubului UCB, Virgil Popovici care le-a urat succes jucătorilor la acest turneu.

Recent, Clubul Sportiv Universitar "Constantin Brâncusi" din Târgu Jiu a sărbătorit împlinirea unui an de la înfiinţare.

Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: