Junioarele 2 ale CSM, debut cu victorie în noul sezon

Echipa de handbal feminin Junioare 2 a CSM Târgu Jiu a început campionatul cu o victorie. Elevele lui Andrei Enache au trecut de CSS Hunedoara, scor 42-21 în partida care s-a disputat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu şi a contat pentru prima etapă din Campionatul Naţional rezervat Junioarelor 2, Seria E.

Junioarele 2 ale CSM Târgu Jiu au debutat cu dreptul în noua ediţie de campionat. Tinerele handbaliste de la CSM au fost repartizate în Seria E, alături de CS Chimia Râmnicu Vâlcea, CSS Caracal, CSS Hunedoara şi LPS Fl. Fleşeriu Sebeş.

Primul adversar pentru formaţia pregătită de Andrei Enache a fost CSS Hunedoara, iar gorjencele au dominat fără probleme partida. După primele 30 de minute de joc, scorul a fost 19-8 pentru CSM Târgu Jiu.

Şi repriza secundă a fost la discreţia echipei din Târgu Jiu, care s-a impus cu 23-13. Scor final a fost de 42-21, şi echipa de Junioare 2 a CSM Târgu Jiu a înregistrat prima victorie din actuala ediţie de campionat şi devine liderul seriei E după prima etapă.

Daria Iordache, cu 11 goluri marcate, şi Ramona Popescu, cu 9 reuşite, au fost cele mai bune marcatoare din echipa lui Andrei Enache, după cum a informat oficial CSM. În cealaltă partidă din Seria E, CSS Caracal a trecut de LPS Fl. Fleşeriu Sebeş, scor 38-28 iar CS Chimia Râmnicu Vâlcea a stat în această primă etapă.

Următoarea etapă, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, pe terenul echipei CS Chimia Râmnicu Vâlcea, pe data de 24 septembrie.

Vizualizări: 236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: