Davitkov avertizează jucătorii: Greul abia acum începe

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a reuşit două victorii la turneul amical de la Timişoara, dar antrenorul Jordanco Davitkov avertizează că greul abia acum începe. Acesta şi-a felicitat elevii pentru că sunt pe drumul bun, dar le-a transmis că mai au mult de muncă.

Antrenorul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu, Jordanco Davitkov, pare mulţumit de evoluţia echipei sale la ultimul turneu de meciuri amicale. Acesta și-a felicitat jucătorii pentru jocul prestat în fața echipei bănățene și crede că CSM Târgu Jiu, din punct de vedere al exprimării în teren, este pe un trend ascendent.

„Le-am spus jucătorilor și după meciul de cu Timişoara, că trebuie să ne menținem jocul la un nivel ridicat. Timișoara este o echipă bună, cu un joc colectiv foarte bun, astfel că apărarea trebuie să fie la un nivel ridicat. Mă bucur că am reușit acest lucru în acest meci, plus că am avut și câțiva jucători foarte inspirați din punct de vedere ofensiv”, a spus Jordanco Davitkov care a avertizat jucătorii că mai este de muncă: „Am jucat și fără trei jucători, doi încă de la începutul turneului, iar Ilie de la pauză nu a mai putut continua. Am făcut un meci foarte bun în apărare în a doua jumătate, când am controlat jocul, iar pentru asta merită felicitați jucătorii. Nu vrem să ne îmbătăm cu apă rece, am câștigat doar o competiție amicală, iar greul abia acum începe, cu Cupa României. Una peste alta, suntem pe un drum bun, iar pe victoria aceasta trebuie să clădim”.

Pentru CSM Târgu Jiu primele confruntări oficiale din noul sezon vor fi cele din Cupa României, cu CSO Voluntari, deținătoarea trofeului. Partidele se joacă în dublă manşă, în perioada 24-28 septembrie.

Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: