Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

S-a dat cu maşina peste cap

Traversatul prin loc nepermis reprezintă un real pericol nu doar pentru viaţa pietonilor ci şi pentru conducătorii auto. O şoferiţă din Târgu Jiu a ajuns la spital după ce maşina cu care se deplasa a ajuns într-un copac de pe marginea drumului şi asta după ce tânăra a ocolit o bătrână ce traversa strada prin loc nepermis.  Accidentul a avut loc pe strada Griviţei din Târgu Jiu, vis-a-vis de Liceul de Muzică. Tânăra a pierdut controlul volanului după ce s-a ferit să nu lovească o bătrână ce traversa strada prin loc nepermis. Maşina a lovit un copac pe marginea drumului, după care s-a răsturnat. „A retezat copacul, dacă era un om atunci pe trotuar vă daţi seama că-l omora. A ocolit o femeie, dar dacă micşora viteza nu se întâmpla ce s-a întâmplat“, a spus Ana Măciucă, martor.

CERCEĂRI

Poliţia face cercetări pentru a stabili exact circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier. „Poliţia face cercetări pentru a stabili dacă tânăra circula cu viteză în momentul producerii accidentului şi dacă cele relatate de martori cum că accidentul s-a produs din vina unui pieton ce traversa neregulamentar“, a precizat Daniel Tică, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: