Colindătorii au pornit la drum. „Îmi aduc aminte de copilărie”

Consiliul Judeţean Gorj a fost marţi gazda câtorva grupuri de colindători. Preşcolarii de la mai multe grădiniţe din oraş l-au colindat pe șeful judeţului, Cosmin Popescu, şi pe toţi cei care lucrează în instituție. Micuţii au fost răsplătiţi cu plase cu dulciuri şi fructe.

Zeci de colindători au poposit marți la Consiliul Județean Gorj pentru a-i colinda pe mai-marii județului. Îmbrăcați în straie de sărbătoare, preșcolarii însoțiți de educatoarele de la grupă și-au interpretat fără emoții rolurile.
Cosmin Popescu a mărturisit că își aduce aminte de copilăria sa. ”Îi aștept cu nerăbdare pe toți și mi-aduc aminte, când îi văd, de copilăria mea, pentru că și eu mergeam în colindat cu vecinii. Îi aștept cu nerăbdare, azi, mâine, poimâine, încontinuu. Îi așteptăm cu daruri, nu sunt foarte-foarte mari, dar orice copil se bucură la un mic cadou, o mică atenție”, a spus Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
Alături de Cosmin Popescu a fost și vicepreședintele Consiliului Județean, Ninel Muja. Imediat după terminarea colindului, micuții au dat iama în plasele cu dulciuri. Consiliul Județean Gorj așteaptă în continuare grupurile de colindători.

Vizualizări: 245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: