Ofertă generoasă de locuri de muncă, în Malta

Ofertă generoasă de muncă la sediul Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj. Un angajator maltez oferă 200 de locuri de muncă pentru șoferii de autobuz și tramvai. Reprezentanţii AJOFM Gorj spun că oferta este valabilă pentru tinerii este 21 de ani și care posedă permis de conducere categoria D.

200 de locuri de muncă. Atât pune la bătaie un angajator din Malta care caută șoferi de autobuz și tramvai. Maltezul plătește între 4,6 și 6 euro pe oră, în funcție de experiență și oferă și alte facilități, spun reprezentanții AJOFM Gorj. ”Acum avem și 200 de locuri de muncă pentru șoferi de autobuz sau tramvai în Malta. Oferta este valabilă persoanelor care au cunoștințe de bază de limba engleză, care au permis de conducere categoria D și vârsta peste 21 de ani. Angajatorul oferă un salariu între 4,6 și 6 euro pe oră, în funcție de experiență, contracte de muncă pe perioadă nedeterminată și multe alte facilități, transport intern pentru sine și familie, ajutor la cazare”, a spus Diana Văduva, consilier Eures în cadrul AJOFM Gorj.
Pe 19 decembrie la Târgu Jiu are loc și bursa locurilor de muncă pentru cules de mazăre în Danemarca. Angajatorul a trimis deja o listă cu 42 de persoane selectate pentru interviu dintre care 35 sunt gorjeni. ”Ni s-a transmis deja o primă listă cu 42 de persoane selectate la interviu din care 3 din Argeș, 2 din Olt, 1 Vâlcea, 1 Bihor și restul din Gorj. Momentan avem mai mult de 1.500 de locuri de muncă în străinătate, cele mai multe sunt în domeniul agricol în Portugalia, la cules de zmeură și rămâne valabilă și oferta pentru Danemarca, oferta este de 250 de locuri de muncă la cules de mazăre în Portugalia și Danemarca”, a mai spus Diana Văduva, consilier Eures.

Vizualizări: 537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: