Comercianţii fug din Parâng în Mall

Deschiderea Mall-ului din Târgu Jiu aduce probleme pentru Complexul Parâng. Mulţi dintre chiriaşii centrului comercial şi-au anunţat deja plecarea către Mall, spre dezamăgirea administratorului Ovidiu Caragea. Preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Lotus SA a precizat ieri că doar firma de bijuterii de la parterul centrului Parâng l-a informat că îşi va muta activitatea în Shopping City Mall Târgu Jiu.

Comercianţii din centrul comercial Parâng îşi mută activitatea în Mall-ul ce va fi inaugurat la jumătatea acestei luni în oraşul Târgu Jiu. Administratorul complexului Parâng, Ovidiu Caragea, a confirmat ieri că un brand de bijuterii din cadrul complexului şi-a anunţat plecarea. „Nu este o plecare propriu-zisă, brand-ul respectiv îşi deschide încă un magazin în mall, dar îşi menţine activitatea şi în Parâng. Până acum sunt doar discuţii că ar pleca şi alţii, dar nu am fost înştiinţat. Ce pot să spun, va fi greu, mai am şi acum spaţii goale, sunt din ce în ce mai puţini interesaţi”, a declarat Ovidiu Caragea, administratorul SC Lotus SA.

Caragea: „Un mall e prea mult pentru Târgu Jiu”

Caragea e mai mult decât supărat că au venit investitori în Târgu Jiu declarând că Mall-ul va avea aceeaşi soartă ca cel din Vâlcea. „Părerea mea că un mall e prea mult pentru Târgu Jiu, oamenii nu îşi vor permite. Vedeţi că cel din Vâlcea s-a închis, este împovărător şi pentru patroni, dar şi pentru cumpărători. E prea scump. Ei închiriază cu 40 euro metrul pătrat sau 8% din vânzări, păi e enorm”, a declarat Ovidiu Caragea.

Administratorul a mai spus că la momentul actual un spaţiu în Complexul Parâng se închiriază cu 5 până la 18 euro metrul pătrat. „Dacă vor pleca în număr mai mare vom încerca să repopulăm Parângul, nu ne dăm bătuţi”, a declarat Ovidiu Caragea, administratul SC Lotus SA.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: