Comitetul Executiv a respins azi memoriul depus de Pandurii

Comitetul Executiv al FRF a respins azi memoriul depus de clubul Pandurii Târgu Jiu prin care se cerea retragerea licenţei clubului FCM Târgu Mureş.

„Comitetul Executiv al Federaţie Române de Fotbal a respins memoriul depus de clubul Pandurii Târgu Jiu  susţinând că acordarea şi retragerea licenţelor este doar de competenţa Direcţiei Licenţe şi Afilieri din cadrul FRF, aceasta fiind singura care putea retrage licenţa echipei FCM Târgu Mureş”, se arată în comunicatul transmis pe site-ul oficial de clubul Pandurii Târgu Jiu. 
Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat că retrogradarea în Liga a II-a este meritată pentru că Pandurii a jucat foarte slab în returul ultimului sezon: „Retrogradarea aceasta trebuie privită şi ca o izbăvire şi trebuie să recunoaştem că am jucat cel mai rău fotbal în acest retur şi nici când am promovat nu am avut atâta ineficienţă. Sunt multe greşeli pe care le-am făcut în aceşti ani şi am căpătat şi o oarecare experienţă. Sperăm ca din suma greşelilor pe care le-am făcut să fi învăţat ceva şi să nu le mai repetăm pe viitor”.



Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: