Competiție de fotbal în sală la Motru

Municipiul Motru găzduiește zilele acestea o competiție sportivă. Este vorba de Cupa ”Ghidu” la fotbal în sală. 24 de echipe de juniori, cu peste 250 de sportivi, toți din municipiul Motru, s-au înscris în competiție.

Meciurile au început de luni și se vor încheia în data de 18 decembrie. Evenimentul este dedicat memoriei fostului antrenor Bogdan Căruntu, poreclit de prieteni „Ghidu”. Competiția sportivă este organizată de municipalitatea din Motru.

Primarul Gigel Jianu spune că a vrut să dea o altă denumire evenimentului sportiv. ”Este o tradiție. În fiecare an, în luna sărbătorilor de iarnă, se organizează un concurs de fotbal în sală. Și de data aceasta s-au înscris multe echipe. Am vrut ca din acest an să se numească ”Campionatul Sărbătorilor de Iarnă”, dar consilierii locali au preferat să se păstreze actuala denumire”, a declarat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.

Meciurile din cadrul Cupei ”Ghidu” se desfășoară în sala de sport a municipiului Motru. Administrația motreană va premia primele trei echipe clasate, dar va acorda și două mențiuni. Premiile vor consta în bani, suma alocată de primăria Motru fiind de 1000 de lei. Premierea celor mai bune echipe va avea loc în data de 19 decembrie.

Vizualizări: 849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: