COMPLETARE ORDINE DE ZI A CONVOCĂRII ADUNĂRII GENERALE EXTRAORDINARE A ACŢIONARILOR

Consiliul de Administraţie al MINPREST SERV S.A. („Societatea”), cu sediul în oraşul Rovinari, loc. Vîrţ, nr. 157, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Gorj sub nr. J18/298/2002, cod fiscal 14814483, prin preşedintele Consiliului de Administraţie, dl. Irod Cornel Bebe, în temeiul art. 1171, alineatul 1 şi 2 din Legea nr. 31/1990 privind societăţile, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi prevederile Actului Constitutiv (actualizat) al Societăţii, având în vedere adresa nr. 3015/24.11.2015 înaintată de către Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A., acţionar care deţine un număr de 3.800 de acţiuni, reprezentând 95% din capitalul social al MINPREST SERV S.A., completează ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor din data de 16 decembrie 2015, ora 14.00, şedinţă care va avea loc la sediul societăţii din oraşul Rovinari, loc. Vîrţ, nr. 157 judeţul Gorj, cu punctul 3:

3. Aprobare introducere cod CAEN în obiectul de activitate – activităţi secundare, respectiv cod CAEN 4675 – „Comerţ cu ridicata al produselor chimice”.

Ordinea de zi pentru Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor este următoarea:

  • Aprobarea Raportului administratorilor MINPREST SERV S.A. asupra activităţii desfăşurate în trimestrul III al anului 2015.
  • Împuternicire persoană autorizată care să îndeplinească toate şi oricare dintre formalităţile cerute pentru înregistrarea şi pentru asigurarea opozabilităţii către terţe persoane a hotărârii adoptate de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Minprest Serv S.A. Persoana împuternicită va putea delega altor persoane mandatul său cu privire la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus.
  • ORDINEA DE ZI COMPLETATĂ pentru Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor este următoarea:

    1.Aprobare închidere sedii secundare/ puncte de lucru din oraş Berbeşti, în clădirea administrativă a U.M.C. Berbeşti, judeţul Vâlcea, şi din sat Bîlteni, comuna Bîlteni, judeţul Gorj.

    2.Împuternicire persoană autorizată care să îndeplinească toate şi oricare dintre formalităţile cerute pentru înregistrarea şi pentru asigurarea opozabilităţii către terţe persoane a hotărârii adoptate de Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Minprest Serv S.A. Persoana împuternicită va putea delega altor persoane mandatul său cu privire la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus.

    3. Aprobare introducere cod CAEN în obiectul de activitate – activităţi secundare, respectiv cod CAEN 4675 – „Comerţ cu ridicata al produselor chimice”.

    În conformitate cu dispoziţiile art. 125 din Legea nr. 31/1990, republicată cu modificările şi completările ulterioare, acţionarii pot participa şi vota în adunarea generală prin reprezentare, în baza unei împuterniciri acordate pentru respectiva adunare generală. Procurile vor fi depuse în original cu 48 de ore înainte de adunare, sub sancţiunea pierderii exerciţiului dreptului de vot în acea adunare. Procurile vor fi reţinute de societate, făcându-se menţiune despre aceasta în procesul-verbal. Accesul acţionarilor la adunarea generală a acţionarilor este permis prin simpla probă a identităţii acestora, făcută, în cazul acţionarilor persoane fizice, cu actul de identitate sau, în cazul persoanelor juridice şi al acţionarilor persoane fizice reprezentate, cu împuternicire dată persoanei fizice care le reprezintă. În cazul în care la data menţionată nu se întruneşte cvorumul de prezenţă prevăzut de Actul Constitutiv (actualizat) al Societăţii, se convoacă şi se fixează, în temeiul art. 118 din Legea nr. 31/1990 republicată, cea de-a doua Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor şi Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor pentru data de 17 decembrie 2015, la ora 13.00, respectiv la ora 14.00, în acelaşi loc. Data de referinţă indicată în preambulul prezentei convocări va rămâne valabilă şi în cazul celei de-a doua adunări. Mandatele speciale/ procurile speciale primite de reprezentanţii acţionarilor vor fi valabile şi pentru a doua adunare.

    Documentele aferente punctelor înscrise pe ordinea de zi se pot ridica de la sediul Societăţii din oraşul Rovinari, loc. Vîrţ, nr. 157, judeţul Gorj, prin simpla probă a identităţii acţionarilor, făcută, în cazul acţionarilor persoane fizice, cu actul de identitate sau, în cazul persoanelor juridice şi al acţionarilor persoane fizice reprezentate, cu împuternicire dată persoanei fizice care le reprezintă sau de pe pagina de internet a societăţii www.minprest.ro.

    Preşedintele Consiliului de Administraţie,

    Irod Cornel Bebe

    Vizualizări: 132

    Trimite pe WhatsApp

    Alte articole din :

    Citește și: