Complicea administratorului din Dăneşti, reţinută

Poliţiştii au reţinut aseară pentru 24 de ore o femeie despre care spun că este complicea administratorului din Dăneşti, arestat la rândul lui pentru evaziune. Complicea l-ar fi ajutat pe acesta să încheie contracte cu două firme, plata fiind făcută cu cecuri în alb, fără acoperire.

Din cercetările efectuate până la această dată, poliţiştii au stabilit că Oncioiu, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada anilor 2009-2010, a efectuat achiziţii intracomunitare de animale şi cereale, fără a evidenţia în contabilitate operaţiunile comerciale desfăşurate. Astfel, acesta s-a sustras de la plata TVA şi a impozitului pe venit, prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului fiind estimat la suma de 397.000 de lei.

Onicioiu este suspectat că în aceeaşi perioadă a indus în eroare doi agenţi economici cu ocazia achiziţionării de produse din carne, precum şi reprezentanţii unei societăţi de leasing, în sensul că, pe parcursul derulării contractelor, a emis instrumente de plată fără a avea disponibil în cont, prejudiciul cauzat fiind de 452.000 de lei.

Vizualizări: 57

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: