Comuna care a funcţionat un an fără secretar

Comuna Hurezani nu mai are secretar de circa un an. Asta după ce titularul postului s-a transferat la Primăria Alimpeşti, tot pe aceeaşi funcţie, pentru a fi mai aproape de casă. Este vorba de Gabriel Tomulescu, cunoscut în spaţiul public drept „secretarul copy-paste”, după ce pe proiectul de hotărâre privind taxele şi impozitele pe anul 2018 de la Alimpeşti, în expunerea de motive a scris numele localităţii Borca, copiind practic hotărârea dată de această comună din judeţul Neamţ.

Postul de secretar al Primăriei Hurezani a fost ocupat interimar de Felicia Deaconescu, inspector la Evidenţa Persoanelor. Pentru că are şi studii juridice, funcţionara s-a ocupat şi de legalitatea actelor în primărie. Primăria Hurezani a scos recent postul la concurs şi speră să găsească o persoană aptă să-l ocupe. „Este prima dată când scoatem postul la concurs, să sperăm că se vor şi înscrie candidaţi, că aceasta este drama. Fostul secretar a plecat acum un an, dar până organizezi concursul durează, mai ales că într-un timp se blocaseră posturile”, a declarat Gheorghe Cârstea, primarul comunei Hurezani.

Cei interesaţi de post pot depune candidaturile până în data de 5 martie. Proba scrisă este programată pentru 16 martie.  

Vizualizări: 1,147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: