Comună cu un singur branşat la gaze: Maria Loga!

În comuna Drăguţeşti, deşi există reţea de alimentare cu gaze, un singur localnic s-a branşat la reţea. Este vorba despre cunoscuta interpretă de muzică populară Maria Loga. Restul oamenilor se pare ca nu dispun de fondurile necesare pentru a se branşa, crede primarul comunei Drăguteşti, Vasile Moşoiu.

Au gaze la poartă, dar nu şi în case. Este cazul localnicilor din Drăguţeşti care nu dispun de fondurile necesare pentru a se putea branşa la reţeaua de alimentare cu gaze. Până acum, un singur cetăţean s-a branşat. Este vorba despre interpreta de muzică populară Maria Loga, care a solicitat branşarea la reţeaua de alimentare cu gaze, ieri.

Primarul comunei Drăguţeşti, Vasile Moşoiu, crede că oamenii preferă să se încălzească cu lemne deoarece nu dispun de fondurile necesare pentru a se branşa la reţeaua de gaze. Amplasarea contorului costă 15 milioane de lei vechi la care se adaugă elaborarea proiectului şi montarea unei centrale. Întreaga investiţie depăşeşte suma de 40 de milioane de lei vechi pentru o singură familie.

În aceste condiţii numai cei cu posibilităţi îşi permit luxul să aibă gaze în casă. ”Azi (n.r. - ieri 14 martie)  am avut primul abonat. Este solista de muzică populară dna Maria Loga. Acum vă daţi seama. Eu am finalizat investiţia, am avizul Distrigaz şi aştept cetăţenii să se branşeze. Problema o ridică costurile care sunt puţin cam ridicate. Pot ajunge la 40 de milioane, în funcţie de proiectul pe care şi-l fac oamenii şi de câte focuri vor să facă”, a declarat Vasile Moşoiu. Primarul din Drăguţeşti speră ca pe lângă Maria Loga să mai vină şi alţi cetăţeni care să solicitate branşarea la reţeaua de alimentare cu gaze.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: