Comuna Glogova caută viceprimar

Primăria Glogova funcţionează în prezent fără viceprimar. Laurenţiu Bivolaru de la PDL a demisionat săptămâna trecută, invocând motive personale. Schimbări majore au avut loc şi în Consiliul Local, după ce un consilier PRM şi unul PNL au trecut independenţi.

Primăria Glogova caută în prezent viceprimar, după ce pedelistul Laurenţiu Bivolaru a demisionat săptămâna trecută. Demisia a fost confirmată de liderul PDL, Dan Vâlceanu. „Domnul Laurenţiu Bivolaru a demisionat din funcţia de viceprimar din cauza unor probleme de familie. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă”, a precizat Dan Vâlceanu. Viitorul viceprimar va fi ales în următoarea şedinţă de Consiliu Local de la finele lunii octombrie. „Laurenţiu Bivolaru a demisionat săptămâna trecută din funcţia de viceprimar urmând să facem un nou proiect de hotărâre, să vedem pe cine susţin consilierii în continuare pe această funcţie. Şedinţa de Consiliu Local are loc în ultima duminică din această lună. Domnul Bivolaru a motivat spunând că vrea să rămână pădurar”, a declarat Gheorghe Alpredi, primarul din Glogova.

Patru consilieri independenţi

Schimbări majore au avut loc şi în componenţa Consiliului Local. Potrivit primarului, doi consilieri au trecut independenţi profitând de legea traseismului politic. „Avem un consilier PNL şi unul de la PRM care au trecut independenţi. În momentul de faţă, în Consiliul Local Glogova avem patru independenţi, patru de la PDL, doi de la PSD şi unul PP-DD”, a declarat Gheorghe Alpredi, primarul din Glogova.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: