Comuna Săuleşti are infrastructură de nivel european

Rectificarea bugetară anunțată pentru luna august este așteptată ca pâinea caldă de primarul din Comuna Săulești. Constantin Drăghici are în plan două proiecte,  cu care va finaliza seria investițiilor în comuna pe care o conduce. Dacă alți edili gorjeni au lista plină de proiecte pe care și-ar dori să le facă pentru comunitate, nu aceeași situație este și la Săulești, unde primarul susține că a făcut tot ce se putea face pentru comunitate.

Primarul din comuna Săulești așteaptă rectificarea bugetară anunțată pentru luna august în speranța că va primi ceva bani care să-l ajute pentru următoarea investiție pe care o va face în localitate.  Este vorba de drumul Săulești-Purcaru, care va costa aproximativ 30 de miliarde de lei vechi. Investiția va fi realizată cu bani de la bugetul local și de la Guvernul României, iar în perioada următoare autoritățile locale vor organiza licitația.

Investiția este de aproximativ 30 de miliarde de lei vechi, iar lucrarea va fi mai complexă. Cu acești bani se vor asfalta 3,5 kilometri de drum comunal, se vor face podețe și ziduri de sprijin. Primarul Constantin Drăghici speră să primească la rectificarea bugetară câteva miliarde care să-i fie de folos pentru această investiție. „Așteptăm rectificarea bugetară pentru că avem nevoie de bani. Nu pot spune o sumă de care am nevoie, pentru că investiția pe care vreau să o încep costă aproximativ 30 de miliarde de lei vechi. Eu m-aș bucura dacă aș primi 2-3 miliarde, pentru că m-ar ajuta foarte mult. Cu banii ăștia putem da drumul la această asfaltare. Un alt proiect și ultimul ar fi introducerea apei potabile în satul Purcaru”, a declarat Constantin Drăghici, primarul din comuna Săulești.

A făcut tot ce se putea în comună

Cu aceste două investiții, primarul din Săulești susține că a finalizat lista proiectelor pe care și le-a propus pentru comunitatea pe care o conduce. „Cred că am făcut tot ce s-a putut în comună. Nu mai am ce să fac. Am făcut sistem de apă, canalizare, gaze, școli, drumuri, săli de sport și multe altele. Nici eu nu știu ce am mai făcut. Am realizat tot ce mi-am propus. Mai sunt cele două investiții și finalizez tot ce trebuie în comuna Săulești”, a mai precizat primarul din Săulești.

Vizualizări: 233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: