COMUNICAT DE PRESĂ

Programul Operaţional Sectorial ,,Creşterea Competitivităţii Economice’’ – co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

COMUNICAT DE PRESĂ

,,Investiţii pentru viitorul dumneavoastră’’

Derulare proiect „Creşterea competitivităţii firmei prin acces la broadband şi servicii conexe

Locaţia: Com. Baia de Fier, Sat Baia de Fier, Jud. Gorj 

Data: 01.08.2014

SC Centrul de Resurse Calitate – Calitas SRL, cu sediul în Piteşti, str. Trivale, Nr. 25, Jud Argeş, derulează, începând cu data de 30.06.2014, proiectul „Creşterea competitivităţii firmei prin acces la broadband şi servicii conexe, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE în calitate de Autoritate de Management a Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice  şi AGENŢIA  PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD - VEST OLTENIA în calitate de Organism Intermediar  pentru Programul Operaţional Sectorial ”Creşterea Competitivităţii Economice”.

Valoarea  totală a proiectului este de 37.350,04 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 27.108,90 lei (valoarea nerambursabila acordata din FEDR fiind de 22.419,06 lei, iar valoarea nerambursabila acordata de la bugetul national fiind de 4.689,84 lei).

Proiectul se implementează în localitatea Baia de Fier, Gorj pe o durată de 6 luni.

Obiectivul proiectului este creşterea competitivităţii firmei prin conectarea la internet în bandă largă, prin achiziţionarea echipamentelor conexe şi a aplicaţiilor informatice necesare pentru punctul de lucru situat în mediul rural.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoana contact: Rădescu Adrian - Nicolae

Funcţie: Administrator                                                                  

Tel: 0745376275, Fax: 0248219867, E-mail: [email protected]

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: