Comunitarii lui Tudor rup tăcerea

Poliţiştii comunitari au rupt tăcerea! Nemulţumiţi de restructurările care se fac la nivel de unitate aceştia n-au mai ţinut cont de părerile şefilor şi au vorbit. Liderul de sindicat Aurelian Chiriţoiu a scos la iveală o faptă muşamalizată de conducerea unităţii, un accident ce a avut loc în acest an, când arma unuia dintre angajaţi s-a descărcat accidental într-o sală plină de cursanţi. Şeful poliţiei comunitare susţine că habar n-avea de acest lucru şi că va deschide o anchetă internă.

Sala de şedinţe a Poliţiei Comunitare Târgu Jiu este locul unde se pare în urmă cu mai bine de un an arma unuia dintre angajaţii Poliţiei Comunitare s-a descărcat accidental. „În această sală a avut loc un curs de agent de pază, domnul Draica fiind şef de serviciu în aceea perioadă i s-a declanşat accidental arma, glonţul a lovit soba, dar vă daţi seama ce se putea întâmpla dacă doamne fereşte era cineva în direcţia aia“, a precizat Aurelian Chiriţoiu agent în cadrul Poliţiei Comunitare Târgu Jiu.

Constantin Draica: „Nu sunt vinovat”

Constantin Draica infirmă acuzele care i se aduc. „Din punctul meu de vedere nu sunt vinovat cu nimic, acuzaţiile care mi se aduc sunt gratuite din considerente care le ştiţi foarte bine, au loc disponibilizări masive şi fiecare încearcă să-şi apere pielea, dar repet, nu sunt vinovat”, a spus acesta.

Şeful Poliţiei Comunitare, Ion Tudor, nu crede că gaura din sobă este urma unui glonţ, dar pentru a fi sigur de acest lucru spune că va face cercetări. „Au fost discuţii la vremea respectivă că a fost un cartuş de manevre, nu am crezut aşa ceva, dar îi voi aduna pe toţi care au fost prezenţi atunci şi voi deschide o anchetă internă”, a precizat Ion Tudor, directorul Poliţiei Comunitare din Târgu Jiu. 

El nu a putut preciza însă ce măsuri vor fi luate împotriva persoanei căreia i s-a descărcat arma, asta în cazul în care se va adeveri că aşa stau lucrurile.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: