„Alex Dolson va fi arestat dacă se întoarce în America“

Noi informaţii în cazul americanului Alex Dolson, arestat în România pentru ucidere din culpă şi acuzat în America de abuzarea fiicei sale. O prietenă a fiicei sale, Laura Dolson, care a vrut să-şi păstreze anonimatul, a declarat pentru Pandurul că Laura a făcut plângere la autorităţile din America împotriva tatăl său.

Amica Laurei a declarat că fratele acesteia, Sebastian, a spus numai minciuni despre sora lui. Femeia a lămurit şi subiectul legat de casa pe care Alex Dolson ar fi pus-o pe numele Laurei şi pe care aceasta a vândut-o. „Nu este nimic adevărat din ce a spus fiul său. Pozele nu înseamnă nimic. Nu trebuie să vă luaţi după poze. El nu mai are casă, ei stau într-un apartament. Au avut o casă în Oregon, dar s-au mutat. Au făcut un împrumut, adică Laura a făcut pentru că doar ea a putut, şi au luat două saloane de coafură în Arizona şi o casă, dar le-au pierdut. El nu mai muncea. Nu înţeleg de ce spune că Laura a vândut casa. Aici nu există acte de vânzare-cumpărare cum spune el. El nu ştie nimic, a venit, a stat şapte luni aici. A uitat când umbla cu ochelari de soare să nu i se vadă vânătăile pentru că lua bătaie de la Alex“, a spus femeia.

I-a spus că în America taţii întreţin relaţii cu fiicele

Aceasta a mai spus că nu vrea să-şi spună numele pentru că îi este frică de Alex Dolson. „Omul acesta este nebun. Are arme, le-a luat cu el în România“, a spus aceasta. Amica Laurei a confirmat că fata a fost violată până acum trei ani de tatăl ei, când a îndrăznit într-un sfârşit să plece. Femeia a mai spus că a depus plângere la Poliţia din America şi că în această săptămână va da testul cu detectorul de minciuni. „Alex Dolson şi-a violat fiica până acum trei ani. Noi am avut o bănuială pentru că nu era în regulă. Fata era liniştită, dar nu avea dreptul să iasă, să aibă un prieten. Alex spunea tot timpul că nu o lasă, că dacă se încurcă cu vreun bărbat însurat. I-a pus pistolul la cap şi i-a spus că aşa se face in America, taţii întreţin relaţii cu fiicele lor. I-a spus că o împuşcă dacă vorbeşte“, a povestit femeia.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: