Concurenţă acerbă între „Ecaterina” și „Tudor” la admitere!

Concurenţă acerbă între colegiile naţionale „Tudor Vladimirescu” și „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu pentru admiterea la liceu! Cea mai mare medie de admitere a fost 10. Denis Covei, absolvent al Școlii Gimnaziale „Alexandru Ștefulescu” a intrat la liceu cu 10 pe linie, la „Tudor Vladimirescu”.

Cu 9.99, cea de-a doua medie pe Gorj, s-a intrat la „Ecaterina Teodoroiu”, colegiu care, de altfel, a atras cele mai multe medii aproape de zece. Cea mai mare concurenţă a fost la profilul matematică – informatică, unde cea mai mică medie a fost 8.46. La ştiinţele naturii – 8.35, iar la filologie – 7.99. “În acest an, Colegiul Național «Ecaterina Teodoroiu» se situează pe primul loc în opţiunile absolvenţilor de clasa a VIII-a, fapt ce ne bucură și ne demonstrează că dăruirea şi profesionalismul întregul colectiv de cadre didactice din şcoala noastră sunt apreciate și recunoscute. Mulţumim, pe această cale, părinţilor și elevilor pentru alegerea potrivită pentru viitorul lor”, a declarat Cristian Antonie, directorul CNET.

În schimb, la Colegiul „Tudor Vladimirescu”, cele mai mici medii de admitere au fost 7.90 la ştiinţele naturii, 7.95 la filologie, 8.06 la matematică – informatică.

Liceele unde s-a intrat cu media 2

Cu cele mai mici medii s-a intrat la liceele din Motru, Turceni, Mătăsari sau Tismana. Cea mai mică medie a fost 2.07. La Târgu Jiu, cea mai mică medie de intrare a fost înregistrată la Liceul Energetic, 2.33.

Vizualizări: 4,558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: