CONCURS! Cea mai șic fotografie, pe coperta unei reviste școlare

Elevii de la Liceul Energetic din Târgu Jiu au șansa să apară pe coperta revistei unității școlare. Concursul face parte dintr-un proiect prin care profesorii liceului vor să-i stimuleze pe tineri să se implice în diverse acțiuni de pe urma cărora ar putea avea o carieră în modeling sau jurnalism. Asta pentru că tinerii au posibilitatea să fie și autori ai articolelor ce vor fi publicate în revistă.

„Impuls” este revista liceenilor din cadrul Liceului Energetic din Târgu Jiu. Următorul număr o să vadă lumina tiparului în luna aprilie. Profesorii implicați în acest proiect au transmis elevilor că este nevoie de 14 articole și le-a solicitat să le transmită până în data de 29 martie, urmând ca o echipă redacțională să selecționeze materialelor în vederea publicării acestora. Tot pentru viitorul număr al acestei revistei au lansat și un concurs. Tinerii care vor să apară pe coperta revistei au acum această șansă. Dacă trimit o poză și va fi aleasă de echipa redacțională, ar putea fi viitoarea vedetă a liceului.

IMPULS

Profesorul Daniel Murăriță a oferit mai multe informații legate de acest concurs. „Trebuie să fie o poză care se pliază pe gusturile lor. Pot fi chiar doi, nu trebuie neapărat să fie unul singur. Pot trimite o poză și elevii altor licee, dar să fie reprezentativă pentru tineri. Lor li se adresează, revista fiind a lor. Ideea concursului este aceea de implicare a elevilor într-un proiect publicistic. Și pentru ei jurnalismul poate fi o oportunitate pe viitor, iar referitor la copertă, de ce nu modeling? Avem absolvenți care chiar asta fac”, a declarat profesorul Daniel Murăriță.

Organizatorii concursului au spus și pe ce criterii vor alege fotografia care va fi pe coperta următorului număr al revistei „Impuls”. „Să fie cât mai șic, cât mai expresivă, să fie cât mai șmecher făcută din punct de vedere fotografic”, a mai explicat profesorul Daniel Murăriță.

Tinerii interesați trebuie să trimită o fotografie pe adresa de e-mail a liceului: [email protected]. Termenul limită de transmitere este tot 29 martie. 

Competiția a fost anunțată inclusiv pe facebook, pe pagina oficială a liceului. Astfel, tinerii interesați să participe la concurs dar și cei care vor să redacteze articole pentru viitorul număr al revistei Impuls vor putea obține de acolo mai multe informații.

Vizualizări: 799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: