Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bătaie într-o primărie din Gorj

Ședința de consiliu care a avut loc joi în comuna gorjeană Albeni s-a finalizat cu un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, pe fondul unor nemulţumiri cu privire la ordinea de zi, între participanţi s-au iscat unele discuţii în contradictoriu, împrejurare în care, unul dintre consilieri a afirmat că ar fi fost bruscat şi împins de mai mulţi participanţi, spărgând un geam, de la uşa de acces în sala de şedinţă", arată în comunicat al IPJ Gorj.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc faptele, sub coordonarea unui procuror din cadrul Pachetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești. (A.M.)

Vizualizări: 3,302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: