Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Concurs contestat la spitalul din Târgu Jiu

Concurență acerbă pentru un post de infirmier la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Peste 100 de tineri vor unul din cele 5 posturi de infirmier debutant scoase la concurs de unitatea medicală. Din cauza numărul mare de contestații, proba de interviu a fost amânată.

„Având în vedere numărul mare de contestații depuse la concursul pentru cele 5 posturi de infirmier debutant la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, se amână derularea probei de interviu pentru acest concurs, până la soluționarea contestațiilor”, anunță conducerea spitalului.

Zece contestații au fost depuse până la data de 25 ianuarie. „Marți se va decide când va avea loc interviul, în urma analizei comisiei de contestații”, a anunțat directorul Gigel Capotă.

Pentru cele 5 posturi de infirmier debutant scoase la concurs, și-au depus dosarele 103 candidați. Doar 15 dintre aceștia au reușit să obțină punctajul necesar pentru a fi declarați admiși. Restul au fost respinși imediat după proba scrisă. (A.M.)

Vizualizări: 1,951

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: