Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Directorul DSV Gorj, la specializare în Torino

Nicolae Călescu, directorul Direcției Sanitar-Veterinare (Gorj), va merge în perioada 3-8 februarie în Italia. Călescu va lua parte la cursuri de igienă, finanțate în cadrul unui proiect pe fonduri europene, care se vor desfășura în Torino.

Proiectul se numește Better Training for Safer Food (BTSF), iar directorul DSV Gorj este singurul delegat din România la aceste cursuri. ”Este vorba de un proiect al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. Voi lua parte la niște cursuri pe igienă. Sunt reprezentantul României la Torino”, a declarat Nicolae Călescu, directorul DSV Gorj.

Recent, toți directorii direcțiilor sanitar-veterinare din țară au fost evaluați de conducerea Autorității Naționale, în cardul unei ședințe care s-a desfășurat la Maramureș. Nicolae Călescu spune că șeful agenției naționale nu a avut obiecțiuni legate de rezultatele direcției de la Gorj și nici nu a solicitat modificări în ceea ce privește organigrama instituției, așa cum s-a întâmplat în alți ani.

Vizualizări: 2,766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: