Concurs de talent între elevii de la Liceul de Arte

Elevii Liceului de Arte "Constantin Brăiloiu" din Târgu Jiu au organizat marţi seară un concurs de talent. Participanţii la concurs au fost elevi din cadrul unităţii şcolare. Evenimentul a avut loc la un restaurant de pe Insulița din Târgu Jiu. Concursul s-a intitulat "Artiştii din noi". Deşi a fost prima ediţie nu s-a simțit lipsa de experiență a organizatorilor, ba mai mult, în urma aplauzelor şi a reacţiilor din timpul show-ului a rezultat o reuşită ce de mulţi poate sa fie invidiată. Aşteptările organizatorilor în ceea ce a privește participarea publicului au fost satisfăcute, scaunele fiind la mare căutare.
Denisa Ciocoiu, Gabriela Grozavu şi Flavia Pătrăşcoiu sunt principalii vinovaţi pentru organizarea spectacolului-concurs "Artiştii din noi". Cei care au încântat publicul cel mai mult cu prestațiile lor artistice au fost: Maria Gugu, solist vocal, care a revendicat locul I, Leonard Cercelari împreună cu fratele său Robert au ocupat locul al II-lea după ce au interpretat o piesă hip-hop, iar locul al treilea a fost ocupat de Octavian Grancea, solist vocal.
În sala de concurs a fost organizată și o mega expozițe de pictură realizată de elevii liceului. Pentru ediția a doua organizatorii propun ca spectacolul - concurs să se extindă în toate liceele din oraş.

Galerie foto


Vizualizări: 358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: