Concurs fără concurenţi la Garda de Mediu Gorj

Niciunul dintre potenţialii candidaţi pentru şefia Gărzii de Mediu Gorj nu va participa la concursul organizat astăzi de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Dacă fostul comisar şef, Ovidiu Ilie, a spus că nu va participa deoarece consideră concursul ca nefiind nelegal, acum şi actual şef interimar, Gheorghe Sanda, spune că nu se va prezenta la concurs.

Gheorghe Sanda, directorul interimar al Gărzii de Mediu Gorj, revine asupra declaraţiilor făcute în urmă cu ceva timp şi spune că nu va mai participa la concursul pentru postul de comisar şef al Gărzii de Mediu Gorj. Sanda nu a dorit să dea prea multe informaţii în legătură cu neparticiparea la concurs. „Nu particip la concurs, iar motivele sunt personale”,a declarat Gheorghe Sanda. Rămâne de văzut cine şi dacă se va prezenta cineva la concursul organizat astăzi la sediul ANFP, în capitală. Reamintim faptul că, fostul comisar şef al Gărzii de Mediu Gorj, Ovidiu Ilie, nu a dorit să ia parte la acest concurs pe motiv că şi-a câştigat postul în instanţă şi chiar a declarat că va contesta concursul. Şi comisarul Simona Cornea a declarat că nu este interesată de acest post.

Cel mai probabil, dacă nu se va prezenta nimeni la acest concurs, tot Gheorghe Sanda va conduce interimar instituţia până se va clarifica situaţia.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: