Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Concurs pentru un post de director, amânat de noua guvernare

Concursurile lansate pe finalul guvernării trecute au fost blocate sau amânate de noua guvernare. Este și cazul postului de director al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Gorj, aflată în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Concursul fusese anunțat inițial pentru 22 noiembrie, ora 10.00, proba scrisă; 28 noiembrie, ora 09.00, interviul. Proba scrisă a fost amânată pentru 12 decembrie și interviul pentru 18 decembrie.

Candidații trebuie să aibă o vechime de cel puțin trei ani în specialitatea studiilor.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând afir.info. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul A.F.I.R din Bucureşti, str. Ştirbei Vodă nr. 43, sectorul 1 şi la numerele de telefon 031.860.25.48/32.

Vizualizări: 1,524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: