Primăria Turceni cumpără lamă de zăpadă

Primăriile își completează parcul de utilaje pentru deszăpezire la foc automat. Edilii din Turceni au alocat sume importante de bani pentru achiziționarea unei lame și a unui distribuitor de nisip și sare. Primăria vrea să se descurce pe cont propriu în perioada de iarnă și a luat măsuri. Vrea să îndepărteze zăpada cu propriile utilaje.

În ultima ședință de Consiliu Local, aleșii au aprobat două proiecte importante în privința pregătirilor pentru a face față iernii care urmează. Autoritățile au alocat 23 de mii de lei pentru achiziționarea unei lame. Aceasta va fi folosită pentru deszăpezirea străzilor mai înguste din orașul Turceni unde nu au acces utilajele de mari dimensiuni. Lama de zăpadă se va monta pe un tractor ce aparține Serviciului Public Turceni.

Tot pentru străzile înguste, primăria a dispus cumpărarea unui distribuitor de sare și nisip pentru care va cheltui tot 23 de mii de lei. Și acesta se va monta pe un tractor care să aibă acces mai ușor pe străzile mai înguste din orașul Turceni. (M.M.)

Vizualizări: 1,008

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: