Primar: Avem bani să asfaltăm toate drumurile

Finanțare uriașă obținută de comuna gorjeană Roșia de Amaradia. Autoritățile vor încasa peste 20 de milioane de lei. Banii europeni vor fi folosiți pentru asfaltarea tuturor ulițelor din satele ce aparțin comunei Roșia de Amaradia. Bani pentru modernizarea infrastructurii vor veni chiar și de la Compania Națională de Investiții.

În curând, toate drumurile din comuna Roșia de Amaradia vor fi modernizate. Este vorba, în total, de peste 20 de kilometri de drumuri comunale ce vor fi asfaltate cu bani europeni. „Am reușit să prindem o finanțare uriașă, de 220 de miliarde de lei vechi. Sunt alocați pentru modernizarea drumurilor de la nivelul localității. Modernizare înseamnă asfaltare. Asta înseamnă că tot ce e drum la nivelul localității Roșia de Amaradia va fi asfaltat. Suntem în faza de licitație acum, ca imediat în primăvară să dăm drumul la această investiție. E vorba de peste 20 de kilometri de drum în satele Stejaru, Roșia de Amaradia, Seciuri, în Dealul Roșu, tot ce e drum în Roșia de Amaradia. Va fi un proiect de anvergură”, a explicat primaru Liviu Cotojman.

Alți bani vor veni și de la Compania Națională de Investiții, tot pentru asfaltarea drumurilor din comună. „Am prins o finanțare și prin Compania Națională de Investiții. Am reușit să prind 5,4 kilometri de asfalt. Am hotărârea prin care am predat amplasamentul companiei ca să înceapă asfaltarea. Am prins o finanțare de 67 de miliarde de lei vechi”, a mai spus primarul, la Accent TV.

Vizualizări: 3,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: