CONCURS: Petrescu şi-a retras dosarul, Mogoe pare câştigător

Directorul executiv al societăţii Medserv Min va fi desemnat în şedinţa de joi a Consiliului de Administraţie al firmei. La concursul ce a avut loc ieri au participat actualul director Valentin Mogoe, contabilul şef Dan Viaşu, fostul director Ovidiu Olaru şi profesorul de la Universitatea de Farmacie din Craiova Costel Hârşoveanu. În final, Petrescu şi-a retras dosarul acuzând că procedura de selecţie este aranjată, contabilul Viaşu ameninţă cu o contestaţie, iar Mogoe spune că şi-a făcut treaba la Medserv Min.

Mai multe persoane au susţinut ieri interviu pentru funcţia de director la Medserv Min, o societate ce are unic acţionar Complexul Energetic Oltenia. Dosar de candidat pentru funcţia de director executiv şi-a depus şi Ilie Petrescu, dar ieri s-a retras din cursă. „Nu am mai participat. Mi-am retras dosarul şi i-am urat domnului Mogoe felicitări“, sugerând că este avantajat actualul director Valentin Mogoe.

Scandal Mogoe-Viaşu

Candidat a fost şi fostul director comercial Ovidiu Olaru. Acesta este cunoscut opiniei publice după ce a fost acuzat de o angajată de hărţuire sexuală. Mai mult, fostul director are 32 de procese cu unitatea la care a lucrat.

Candidat este şi un profesor de la Universitatea de Farmacie din Craiova, Costel Hârşoveanu. În cursă a intrat şi actualul contabil şef, Dan Viaşu. Contabilul spune că va contesta procedura considerând că, dacă va fi numit Mogoe, acesta nu are experienţa necesară prevăzută de lege.

Valentin Mogoe, director interimar de două luni la Medserv Min, spune că are vechime pentru că a fost director şi la Minprest. Acesta spune că el este potrivit pentru a conduce instituţia pe care a schimbat-o în bine în doar două luni. Respinge acuzaţiile colegului Viaşu şi spune că toţi angajaţii sunt mulţumiţi de activitatea sa. „Domnul Petrescu s-a retras. Este opţiunea dumnealui. Domnul Viaşu a refuzat să muncească. Pot să vă arăt documente că a refuzat orice sarcină de serviciu“, a spus Mogoe.

Pe de altă parte, Viaşu sugerează că nu putea să semneze toate documentele directorului Mogoe. „În două luni am schimbat această unitate, în sediu ploua. Puteţi întreba cei 130 de salariaţi dacă sunt mulţumiţi de activitatea mea. Nu am dus un leu acasă, domnul Viaşu a lucrat doar pentru dumnealui. Eu am fost director şi la Minprest, şi acum mă plâng acei oameni“, a declarat acesta. 

Vizualizări: 196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: