Concursul pentru funcţia de director la Hidroelectrica, o mascaradă

Mii de persoane aşteaptă un semn din partea conducerii Hidroelectrica după ce au aplicat online pentru unul din cele 67 de posturi de directori din companie. Un cititor Pandurul a aplicat pentru o astfel de funcţie. Printr-un mail a fost înştiinţat că termenul de selecţie a fost prelungit, însă atunci când s-a informat, telefonic, la sediul companiei, i s-a spus că selecţia a fost deja făcută. Şi directorul Catalin Tilea - Hidroelectrica Târgu Jiu - s-a înscris online. Şi el a primit mail-ul amintit de cititor şi de atunci nimic.

 „Sunt unul dintre candidaţi, care a avut proasta inspiraţie să aplice CV-ul său pe site-ul Hidroelectrica, la celebrul proiect anunţat de Remus Borza «Phoenix-Hidroelectrica, un alt început»", explică un cititor Pandurul.

Acesta a povestit că a primit un mail în care i s-a transmis că: „Datorită numărului ridicat de candidaturi exprimate va informăm că etapa de evaluare şi selecţie a CV-urilor se prelungeşte. Vă vom oferi un răspuns până la data de 15 mai“. Acelaşi e-mail l-a primit şi directorul Catalin Tilea. „Aşteptăm să fim chemaţi la interviu, până acum nimic. Dar eu sunt preocupat acum de sucursala Târgu Jiu, trecem printr-o nouă etapă de restructurare“, a spus Tilea. 

Pe 21 mai, cititorul Pandurul spune că s-a informat la Resurse Umane la Hidroelectrica şi i s-a spus că selecţia s-a încheiat, fiind aleşi toţi directorii.

A sunat şi la firma Pedersen & Partners, care se ocupa de recrutare.  I s-a răspuns că această companie „acordă consultanţă pentru acest proces şi nu recrutează“ şi a fost îndrumat spre Hidroelectrica! „Stimaţi cititori, de fapt, constat ca acest Phoenix derulat la Hidroelectrica nu este decât o mascaradă, o modalitate de a mai scoate încă 60.000 euro de la Hidroelectrica. Aşa este cu managementul privat la Stat: la Hidroelectrica, la Complexul Energetic Oltenia, la Tarom, la CFR Marfă, la Oltchim“, transmite acesta dezamăgit.

RECRUTARE

Procesul de recrutare a început pe 20 martie, iar cei interesaţi au putut transmite CV-urile, online, pe site-ul Hidroelectrica până pe 10 aprilie. S-au înscris 2.447 de persoane pentru 67 de posturi, fiind aproape 40 pe loc. Selecţia CV-urilor a început în 27 martie şi era planificată să se încheie în 20 aprilie. Programările pentru următoarea etapă, interviurile cu candidaţii selectaţi, începeau la 22 aprilie.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: